Tarieven Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten

Tarieven per woord

Tarieven per woord (inclusief 21% BTW):

Voor vertalingen die veelal gewone tekst bevatten bereken ik de prijs op basis van het aantal woorden. De woorden worden meestal geteld in de taal waarin vertaald wordt. Zo betaalt u voor een vertaling van het Portugees in het Nederlands 0,16 per woord. Ik werk samen met een aantal native speakers Portugees die voor mij vertalingen in het Portugees kunnen verzorgen. Hierdoor ontstaat een prijsverschil, waardoor het tarief per woord iets hoger kan uitvallen. Uiteraard wordt dit eerst met u overlegd en bent u tot niets verplicht. Het tarief dat hierboven is genoemd, is exclusief controle door een native speaker!

Een vertaling van het Frans in het Nederlands kost u 0,14 per woord . Voor vertalingen in het Frans werk ik meestal samen met een native FranÁaise; ook voor dit soort vertalingen kan de woordprijs iets hoger uitvallen. Uiteraard wordt dit eerst met u overlegd en bent u tot niets verplicht. Het tarief dat hierboven is genoemd, is exclusief controle door een native speaker!

Minimum tarief van € 50,00 incl. BTW per opdracht van minder dan 120 woorden.

Bijkomende kosten

BeŽdigde vertalingen met een vaste layout

Voor beŽdigde vertalingen met een vaste lay-out worden vaste tarieven gerekend (bij deze vertalingen zijn de beŽdigingskosten en de BTW inbegrepen). Ik raad u aan de procedure te lezen voor beŽdigde vertalingen om een spoedige afhandeling te bevorderen.

     
Dit zijn o.a.:
  • geboorteaktes: vanaf 60,00;
  • huwelijksaktes: vanaf 60,00;
  • overlijdensaktes: vanaf 60,00;
  • paspoort: € 50,00;
  • trouwboekje: € 50,00.
  • beŽdigde verklaringen e.d. vanaf € 70,00;
 
     

Minimum tarief van € 50,00 incl. BTW per opdracht van minder dan 120 woorden.

Algemene Voorwaarden

Op alle vertaaldiensten zijn de Algemene Voorwaarden Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten (in Adobe PDF-formaat) van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.


© 2001-2023 Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten - BeŽdigde vertalingen Portugees-Braziliaans-Frans-Nederlands

Homepage Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten

Disclaimer

Print deze pagina